Det handlar om dig och din unika stil

Hos oss handlar allt om dig och din unika stil. Vårt team av erfarna och passionerade frisörer är här för att lyssna på dina önskemål, ge råd och skapa en frisyr som passar dig perfekt. Oavsett om du vill ha en trendig klippning, en drastisk förändring av din hårfärg eller en avkopplande hårvårdsbehandling, så är du i trygga händer hos oss.

 

Dam- & herrfrisering

Klippning av både dam- och herrfrisyrer, inklusive korta, långa, trendiga och klassiska stilar. Oavsett om du är ute efter en drastisk förändring eller en enkel uppfräschning av din nuvarande frisyr, är våra skickliga frisörer här för att klippa, forma och styla ditt hår precis som du vill ha det.

Färgning och toning

Utforska en värld av färgmöjligheter. Vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta nyansen eller skapa unika färgkombinationer som framhäver din personlighet och stil.

Hårförlängning

Vi arbetar med Beauty Works hårförlängningar. De är populära bland både professionella stylister och kunder som söker högkvalitativa förlängningar för att uppnå önskad frisyr och volym. Deras sortiment av produkter gör det möjligt för människor att utforska olika stilar och skapa en skräddarsydd look.

Brud, bal och fest

Vi gör ditt hår och makeup på din stora dag eller till festen.

På din bröllopsdag förtjänar du att känna dig som den vackraste versionen av dig själv, och vår bruduppsättning och sminktjänst är här för att göra din dröm till verklighet. Vi specialiserar oss på att skapa tidlösa och eleganta bruduppsättningar och sminkningar som kommer att framhäva din naturliga skönhet och få dig att stråla på din stora dag.


Kontakta oss